zegra logo

O nama

Rasadnik ZEGRA je obiteljska tvrtka za proizvodnju i prodaju ukrasnog bilja,sadnju i održavanje živih ograda,te projektiranje uređenja dvorišta, okućnica, kamenjara i sl.

Rasadnik je osnovan 2004.godine nakon više godina hobističkog rada s ukrasnim biljem, a naziv tvrtke je zapravo nastao od riječi ZElena GRAdnja

Na našim stranicama možete pogledati što proizvodimo, dobiti osnovne informacije o biljkama kao i savjete o njezi biljaka, sadnji, obrezivanju, održavanju i sl.

Posebnu pažnju obratili smo na biljke za žive ograde jer one u većoj mjeri zanimaju naše kupce.

Okućnice i briga o biljkama za većinu vlasnika je odmor iako zahtijeva određeni napor, a naš je cilj olakšati vam izbor i održavanje učiniti razonodom i opuštanjem. Sva istraživanja potvrđuju da vrtlarenje iz hobija opušta, a aktivno su uključeni gotovo svi mišići tako da zamjenjuju teretanu, trčanje, aerobik i sl.

Ukrasno drveće i grmlje je slijedeća skupina biljaka prema kojoj je usmjerena naša pažnja, a pogotovo specijalne sorte biljaka za pojedinačnu ili grupnu sadnju koje je moguće proizvoditi isključivo cijepljenjem .

Iz ove skupine biljaka izdvajamo japanske javore ali i razne vrste drveća kuglastih i padajućih (žalosnih) grana kao što su kuglasti javor, kuglasti bagrem, žalosni dud, brijest i breza, itd.

Oblikovanje biljaka (topiary) je takođe dijelom u našem asortimanu a u budućnosti ćemo nastojati i proširiti našu ponudu .

Više o navedenom na našim idućim stranicama

Zahvaljujemo Vam na posjeti !

rasadnik zegra

ZEGRA

RASADNIK UKRASNOG BILJA

33404 Špišić Bukovica
V.Nazora 60

Tel : 033 716 617
Mob : 098 648 730
E-mail : zegra@hi.t-com.hr

mbo 90346629
Žiro rn: 2360000- 1101816283

Rasadnik ZEGRA smješten je u Špišić Bukovici, u Virovitičko-podravskoj županiji, odmah uz magistralnu cestu Virovitica-Đurđevac-Bjelovar, 8 km od Virovitice u pravcu zapada.

Za naše posjetitelje osigurano je više parkirnih mjesta.